Diabeatit Run

Diabeatit Run

Op weg naar het nieuwe IKC, hebben de beide fusie scholen op donderdag 21 september een gezamenlijke sponsorloop georganiseerd, de mini-Diabeatit Run. Diabetes, ook wel suikerziekte genoemd, is een ziekte waarbij het lichaam de bloedsuikerspiegel niet meer in evenwicht kan houden.  Het Diabetes Fonds strijdt voor een toekomst zonder diabetes en daar is natuurlijk geld voor nodig!

De kinderen hebben tijdens deze sponsorloop flink hun best gedaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen! Mede door het mooie najaarsweer stonden er ook veel papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, buren etc. langs de kant om de kinderen flink aan te moedigen! Het is een sportieve middag geworden, waarbij de 3 kernwaarden: Bewegen, Zien & Zijn, alle drie uitvoerig aan bod kwamen.

Met de beide scholen is er het prachtige bedrag van €4668,11 opgehaald!!

Iedereen heel erg bedankt!
IMG_2939 2017-09-21 13.20.34[2] DSC_0371